S-togs busser (Nye Skinner)

Pr. 14. august 2017 er forummet på Bussnak.dk nedlagt. Alle emner (tråde) er arkiveret her på Off-peak. Indlæggene er overflyttet, så de er læsbare, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke forventes rettet. Linjeændringer i Hovedstadsområdet kan fortsat diskuteres på Sporvejsforum.dk.

Alle emner

3 svar

S-togs busser (Nye Skinner) (#797)

Thomas Weidekamp skrev 23-05-2010 13:26:

Så bliver sommerens store sporarbejde på hillerød banen snart skudt igang. Der kommer til at køre stogs busser enmasse. Farum station er lige nu ved at blive klargjort til at kunne modtage busser fra Hillerød og Allerød. Der byttes rundt på de faste linjers holdepladser, parkeringspladser nedlægges og skal bruges til busser. Linje H kører hele dagen og B omlægges til Buddinge. Det lyder til at man har sat alle sejl til.

Re: S-togs busser (Nye Skinner) (#824)

Thomas Weidekamp skrev 07-06-2010 21:21:

Så kom der gang i alle s-togs busserne.
Der bliver brugt lidt af hvert de steder jeg har set. I Farum kniber det lidt med pladsen for alle de turistbusser der skal ind og ind stationen. Jeg så mindst en Vikingbus på tyske nummerplader, er der nogen der ved om det er lovligt for dem at bruge en "tysk" bus fast i Danmark. Jeg tænker alle andre busser dansk registreres, selv Hybridbussen på 5A, selvom den kun er her i kort tid.

Re: S-togs busser (Nye Skinner) (#825)

Sebastian Bay-Pihl skrev 08-06-2010 22:20:

Man må vel kunne have dem her? Jeg mener, dengang der var sporarbejde på hele den sydlige del af Farum-banen, kørte man med polsk indregistrerede busser med polske chauffører, der knap nok kunne engelsk og betaling var der ikke noget af, da man jo ikke kan billetteres i sådan en bus.

Re: S-togs busser (Nye Skinner) (#851)

Thomas Weidekamp skrev 02-07-2010 17:44:

Vedr de busser der er på tyske plader. Jeg har idag set at (Berlin Rundtur) bussen er kommet over på Danske plader. Det er en ny indregistrering XN der er brugt.