Oversømmelser i KBH

Pr. 14. august 2017 er forummet på Bussnak.dk nedlagt. Alle emner (tråde) er arkiveret her på Off-peak. Indlæggene er overflyttet, så de er læsbare, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke forventes rettet. Linjeændringer i Hovedstadsområdet kan fortsat diskuteres på Sporvejsforum.dk.

Alle emner

1 svar

Oversømmelser i KBH (#1361)

Thomas Weidekamp skrev 02-07-2011 22:47:

Pt er 38 buslinjer aflyst pga det skybrud der har ramt København. Vandet står meget højt mange steder og det er ikke helt sikkert at forcere de store "vandpytter"
Så en godt smadret 21'er der stadig var i rute. Hvad den havde ramt ved jeg ikke, men venstre side manglede bla en sideplade.
De linjer der kører er omlagt på kryds og tværs. 4A set helt ude ved Bellahøj.

Re: Oversømmelser i KBH (#1362)

KimEast skrev 03-07-2011 10:04:

Hejsa. Jootak, kørte lørdag aften da det var værst, på 6A. - Startede man fra Emdrup var først forhindring ved Lygten. Dette område er jo nede i en fordybning, så der stod en del biler og var døde. Vi busser kunne GODT komme forbi, men altså, bilerne spærrede. Men jeg kom da forbi, med vand piplende ind via fordørene.. Næste forhindring ved næste fordybing, Rovsinggade. Her kom jeg så IKKE forbi grundet en del døde biler. Venstre om helt ud til Lyngbyvej, og th der. Næste forhindring var Nørre Alle. Ret dybt vand, men en bus klarer jo alt. Ned til Tagensvej og tv. Næste forhindring var Fredensgade, igen døde biler, men ikke dybere end busser KAN komme forbi. Kom forbi og kom til Nørreport, hvor der stod MANGE passagerer, der ikke havde set en bus over ½ time. Videre til Hovedbanen, blev fyldt 100% op, mindst. Fik her at vide at Tivoli var evakuerert, men ingen busser.. Næste forhindring var Vesterbros Torv. Kom udenom de døde biler, og videre. - Nu fik alle busser besked på at køre HJEM, og smide passagererne af. Det sidste lød underligt, jeg havde 2 barnevogne, og fyldt op til randen, skulle jeg smide alle af på Vesterbrogade? næh. Jeg skulle til Gladsaxe alligevel, og det er via RødovreCentret, og det blev min endestation den dag. -- Alle tog dagens situation pænt. dem jeg ikke kunne få med ved Hovedbanen fik så desværre IKKE flere busser efter mig. Surt.. -- Ang 4A Bellahøj. tja, man må jo ta den vej hen der ikke er spærret, og Bellahøj lyder jo som en "højt punkt", så den chauffør tog den derfra og så nedad mod Ryvang.. tsk. :) Hygge :Kim...