Bustrafikken.dk og busbladet

Pr. 14. august 2017 er forummet på Bussnak.dk nedlagt. Alle emner (tråde) er arkiveret her på Off-peak. Indlæggene er overflyttet, så de er læsbare, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke forventes rettet. Linjeændringer i Hovedstadsområdet kan fortsat diskuteres på Sporvejsforum.dk.

Alle emner

0 svar

Bustrafikken.dk og busbladet (#2622)

Sikandar skrev 20-10-2012 04:40:

Hej alle derude :D

Som i måske har set, så er min hjemmeside http://www.bustrafikken.dk oppe igen. Det har den været i noget tid. Med hjælp fra Thomas De Laine (tak!), så har jeg fået et overskueligt billedgalleri på siden, som nok kendes fra andre hjemmesider. Der kommer løbende en masse billeder op, som jeg har gemt på en del tid (sorry) :)

Derudover er jeg nogenlunde i gang med mit busblad igen.. Planen er nu at udgive det når jeg mener at der er nyhedsstof nok til en god 'avis'.
Det kommer op på min hjemmeside som pdf, og kan findes i bunden af menuen til venstre.
Bladet omhandler mest busdriften i Hovedstadsområdet og København, men jeg skal da nok se om jeg ikke kan få presset nogle historier ind fra resten af landet.

Er der interesse for det, så skal jeg nok give besked her i forummet når der kommer nye udgaver op.
Den seneste udgave er her http://bustrafikken.dk/busbladarkiv/bus ... er2012.pdf

Jeg tager meeeeget gerne i mod kommentarer, ris og ros omkring bladet og hjemmesiden. Alt kan ikke være perfekt, men det er da altid et forsøg værd at gøre det til det :roll:
Derfor håber jeg på noget respons herinde fra. Jeg har allerede fået en del respons blandt chauffører/kollegaer, som synes idéen er god, da de mener at der er mangel på informationer, blandt andet efter at Trafiknyt forsvandt.

Der tages forbehold for fejl i bladet :mrgreen: :-)

Derudover vil jeg gerne gøres opmærksom, hvis skrifttyperne i pdf-filen ikke ser ud som nedenstående foto, når i åbner pdf'en.
Jeg har benyttet en speciel skrifttype, og det er jo ikke altid at det viser sig ens på alle computere. Så gerne noget respons, hvis det ser anderledes ud (tak).

http://bustrafikken.dk/forside.png

God læselyst og fornøjelse med at kigge på billeder