En skidt uge for Jernbanen

S-tog af tredje generation i Høje Taastrup

Dette er et arkiv med de e-mails, der i en årrække fra 2001 blev udvekslet i gruppen S-togspostlisten på YahooGroups. Gruppen var en slags e-mail-baseret forum for S-togsentusiaster, og dens aktivitet døde ud omkring 2008, men med enkelte efterfølgende diskussioner frem til 2014.

Indtil december 2019 var arkivet offentligt tilgængeligt på YahooGroups' hjemmeside, men Yahoos nye ejere har nu slettet alle gruppers arkiver som led i afviklingen af de Yahoo-tjenester, de købte for 4,5 mia. dollars... For at bevare informationen for eftertiden er arkivet flyttet til denne underside til Off-peak. Stort set alle e-mails fra S-togspostlistens arkiv på Yahoo er overflyttet. Dem, der er udeladt, vil ingen savne - heller ikke dem, der skrev dem! Det hele er bevaret, så det er læsbart, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke bliver rettet.

Kontakt Myldretid, hvis du har spørgsmål til S-togspostlistens arkiv.

Alle emner

En skidt uge for Jernbanen (#1044)

Anders Frese Carlsen skrev 2005-08-24 20:33:

Hej Alle.

Der sker meget fortiden på både S-Banen og fjern, hos DSB, S-Tog A/S og BaneDanmark. De fleste af os som er ansat i en af de 3 selskaber ved hvordan verden ser ud og hvorfor den ser sådan ud. Og det er ikke fordi vi ikke vil skrive i dette forum men det er nok snarre det med at holde kortende tæt på hånden (firma tillid). MEN VI ER NOK MERE TR TTE AF AT HRE P& DET END PASSAGERENE. Det med ar rette Banen op til et normalt standart vil tage en små 15 år, og det er nok hurtigt så, før man kan kalde alt for "nyt", MEN DSB og S-Tog har jo også sine kvaler for de dage hvor ALLE linier kører bliver der fjernet en linie pga personale mangel så om det er pest eller kolera.....

Problemet vokser og vokser og hvis man skal forklare hvordan verden ser ud skal man klikke her en gang:

http://www.bane.dk/1024/visArtikel.asp?artikelID=1826

Den skal jo være tom hvis man skal have banen til at kører 100% og så ved vi jo godt at S-Togende skal køre 7% flere tog pr. 1.Januar men hvorfor er der så kun 510 ansatte der når der er 530 nu for at få banen til at løbe rundt. Hvad forgår der i de selskaber det er der kun nogle få der ved........ Og det er jo nok ikke dem i ser i uniformer i S-Tog, DSB og BaneDanmark. Men højrer oppe i Nordisk fjer bygningen og Sølvgade 40.

Hilsen De Sløve Baner.
Og Deres ansatte med gå på mod.