Flintholm

S-tog af tredje generation i Høje Taastrup

Dette er et arkiv med de e-mails, der i en årrække fra 2001 blev udvekslet i gruppen S-togspostlisten på YahooGroups. Gruppen var en slags e-mail-baseret forum for S-togsentusiaster, og dens aktivitet døde ud omkring 2008, men med enkelte efterfølgende diskussioner frem til 2014.

Indtil december 2019 var arkivet offentligt tilgængeligt på YahooGroups' hjemmeside, men Yahoos nye ejere har nu slettet alle gruppers arkiver som led i afviklingen af de Yahoo-tjenester, de købte for 4,5 mia. dollars... For at bevare informationen for eftertiden er arkivet flyttet til denne underside til Off-peak. Stort set alle e-mails fra S-togspostlistens arkiv på Yahoo er overflyttet. Dem, der er udeladt, vil ingen savne - heller ikke dem, der skrev dem! Det hele er bevaret, så det er læsbart, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke bliver rettet.

Kontakt Myldretid, hvis du har spørgsmål til S-togspostlistens arkiv.

Alle emner

Flintholm (#260)

Anders Carlsen skrev 2003-05-29 17:47:

Hvis man vil have nogle gode jernbane billeder af Metroen / S-Banen så er man begyndte at kører flere metro tog til Vanløse og Flintholm, første dag var 24/5.

Man skal bare vide når de kører togsættene af sted fra Frederiksberg mod Vanløse.

Mange Tog Hilsner

Anders Carlsen

Flintholm (#430)

Frode Sylvest Pedersen skrev 2003-12-13 18:23:

Hej alle.

I forbindelse med åbning af Flintholm i Jan 04, er der nogen som kan oplyse om den korrekte Km for Flintholm (Fl) C F Richs Vej (Cfr) ligger ved 7 km.
Linie E og A+ køer i E til A+ og A+ til E i Køge (Kj) og sker det også efter 14-12-03 ????????????

Hilsen Frode.