5 min drift, Hkt, Bus, FC og fremtiden

S-tog af tredje generation i Høje Taastrup

Dette er et arkiv med de e-mails, der i en årrække fra 2001 blev udvekslet i gruppen S-togspostlisten på YahooGroups. Gruppen var en slags e-mail-baseret forum for S-togsentusiaster, og dens aktivitet døde ud omkring 2008, men med enkelte efterfølgende diskussioner frem til 2014.

Indtil december 2019 var arkivet offentligt tilgængeligt på YahooGroups' hjemmeside, men Yahoos nye ejere har nu slettet alle gruppers arkiver som led i afviklingen af de Yahoo-tjenester, de købte for 4,5 mia. dollars... For at bevare informationen for eftertiden er arkivet flyttet til denne underside til Off-peak. Stort set alle e-mails fra S-togspostlistens arkiv på Yahoo er overflyttet. Dem, der er udeladt, vil ingen savne - heller ikke dem, der skrev dem! Det hele er bevaret, så det er læsbart, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke bliver rettet.

Kontakt Myldretid, hvis du har spørgsmål til S-togspostlistens arkiv.

Alle emner

5 min drift, Hkt, Bus, FC og fremtiden (#508)

Anders Frese Carlsen skrev 2004-02-25 17:08:

Hej Alle

Ang. 5 min drift kan det og skal det først træde i kraft ved køreplanskiftet 2006/07 (ca.15 dec 2006) da det er vedtaget ved politisk forlig at s-tog skal fremfører 13% flere tog end køreplanen indholder ved kørsel i år 2003/04 det indebærer udover 5 min. drift på linie F og F+ at man samtidig opretter en fast linie med 20 min drift ind over Hovedbanen og DSB / DSB s-tog satser på linie Bx som den næste linie. Det kan være linie nettet bliver lavet om da BaneDanmark stadig søger om et politisk forlig om at forlænge s-banen fra Klampenborg til Kokkedal St. Samtidig er det meningen at linie E og A+ skal stoppe på Ellebjerg og at der skal køre en bus mellem de 2 stationer (Gl. Køgelandevej og Ellebjerg). HKT på Ringbanen er sat til at skal laves sommer/efterår 2005 Siemens som har vundet lisitationen på nyt HKT og "NY" FC på Kalvebod, (der hvor FC nordbanen og FC Frederikssundsbanen er i dag), har prioteret Nordbanen højerer.

Anders Carlsen