Pas på i varmen

Pr. 14. august 2017 er forummet på Bussnak.dk nedlagt. Alle emner (tråde) er arkiveret her på Off-peak. Indlæggene er overflyttet, så de er læsbare, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke forventes rettet. Linjeændringer i Hovedstadsområdet kan fortsat diskuteres på Sporvejsforum.dk.

Alle emner

3 svar

Pas på i varmen (#877)

Thomas Weidekamp skrev 20-07-2010 12:48:

I den varme Københavnske sommer kan det slå gnistre. I dag så jeg et fysisk slagsmål mellem to chauffører fra konkurrende sightseeing selskaber i København. Der blev brugt knytnæver og store mængder ukvemsord. Den ene i grøn t-shirt og den anden i rød jakke, kun ved en anden ansats mellemkost stoppede det bizare optrin. Alle turisterne fik da en ekstra "oplevelse" i det varme København

Re: Pas på i varmen (#878)

LarsBudtz.dk skrev 20-07-2010 19:28:

Sikke noget! :D Men der er jo heller ikke nogen der er vant til konkurrence. (...i hvertfald ikke i nyere tid?)

Re: Pas på i varmen (#879)

Thomas Weidekamp skrev 21-07-2010 18:05:

De grønne sightseeing busser er fra The Strömma Group ifgl lidt research.
Mens de lidt ældre røde busser jo er fra Vikingbus, og for de ekstra 40 kr som de tager får man 6 sprog mindre at vælge imellem i høretelefonerne :?

Re: Pas på i varmen (#882)

LarsBudtz.dk skrev 22-07-2010 23:44:

="Thomas Weidekamp" De grønne sightseeing busser er fra The Strömma Group ifgl lidt research.
Mens de lidt ældre røde busser jo er fra Vikingbus, og for de ekstra 40 kr som de tager får man 6 sprog mindre at vælge imellem i høretelefonerne :?


Ja, netop. Men mig bekendt har der ikke været konkurrence på det Københavnske Sightseeing-marked før i år? Engang var det jo HT, og de var vel også alene om det..? Så var der Copenhagen Pride, men derefter blev det vel Paaske/Vikings tid, som nu i år har fået svensk konkurrence...