Kulturnat KBH

Pr. 14. august 2017 er forummet på Bussnak.dk nedlagt. Alle emner (tråde) er arkiveret her på Off-peak. Indlæggene er overflyttet, så de er læsbare, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke forventes rettet. Linjeændringer i Hovedstadsområdet kan fortsat diskuteres på Sporvejsforum.dk.

Alle emner

1 svar

Kulturnat KBH (#993)

Thomas Weidekamp skrev 16-10-2010 16:18:

jeg var igår aftes rundt i den københavnske kulturnat. CT kørte ekstra busser mange steder, men de kunne slet ikke følge med presset. Vi skulle fra Zoo ind mod byen og jeg så gammel højgulvs CT det kørte propfyldt, fint, så kommer der snart en mere eller en 6A. Men vi ventede ca 20 min før der kom to stk 6A'er der blev fyldt så sjælendt set. Der var sparsomst passager optag på turen ind mod Rådhuspladsen. Og det kunne foregå gennem bagdørene :)
Chaufføren blev så sur på en kvinde med barnevogn der ikke forstod at der ikke var plads til hende at han steg ud, og råbte "tag den næste bus, den er lige der!"
Han var mere end 20 min bagefter kunne han fortælle, så der blev ikke tid til pause på Emdrup. (Var du ude og køre Kimeast?)
Næsten samme problem da alt sluttede kl 0000. Forsøg på at få plads ved stoppestedet ved 5A på Nørreport var en kamp. Der gik ca 15-17 min før en først en 14'er kom til syne og bag den en 5A. Store mængder kæmpede for at komme ned mod 5'ern, til alt held kom der en mere, og en mere, og en mere.
Uvist hvorfor valgte min 5A som naturligvis var fyldt til bristepunktet pænt at standse ved hvert stoppested for at se om man kunne klemme en mere på. Lidt tåbeligt da der var 3 busser lige i rø..n af os. De valgte da også at udnytte chancen til at overhale. Konklusion, havde jeg taget bus 3 eller 4 var jeg kommet 5-7 min hurtigere frem :shock:

Er der ingen i Movia der kunne tænke at man nok skal bruge lidt flere busser til Kulturaften næste år, det håber jeg...

Re: Kulturnat KBH (#1014)

KimEast skrev 26-10-2010 00:17:

Jaja, jeg var ude at køre "med de skøre" passagerer den aften!! -- Og nikker fint genkendende til den situation med barnevogne i massevis, der vil på, selvom man er proppet helt op (her kunne man godt tænke sig en LEDBUS!). Men hvis man har ventet med en barnevogn i ½ time, og alle busser er fyldt, blir man jo desperat. Den med at der var indgang ved alle døre, sådan var det bare de store steder der var indstigning. Jeg havde dog "tidligt fri" den aften, ca kl 23, men jeg var da også helt flad da jeg kom hjem :)