International busbilledside

Pr. 14. august 2017 er forummet på Bussnak.dk nedlagt. Alle emner (tråde) er arkiveret her på Off-peak. Indlæggene er overflyttet, så de er læsbare, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke forventes rettet. Linjeændringer i Hovedstadsområdet kan fortsat diskuteres på Sporvejsforum.dk.

Alle emner

0 svar

International busbilledside (#1652)

Thomas de Laine skrev 23-08-2011 13:20:

I dag har jeg åbnet en ny hjemmeside, der hedder BusGlobe. Den er egentlig lavet, fordi jeg manglede et sted at "parkere" mine egne busbilleder fra udlandet. Men siden er lavet, så alle kan oprette sig og uploade busbilleder. Man kan også skrive kommentarer til hinandens billeder.

Hvert land i verden har en side på BusGlobe, hvor man kan uploade billeder fra dét land. Siden er tænkt til busentusiaster med interesse for busser internationalt og ikke kun i deres eget land. Den er derfor også målrettet busentusiaster i alle lande, hvorfor siden er på engelsk.

Siden har også et par moderatorer til at luge ukrudt, nemlig Lars Budtz, der også kendes her i forummet, og mig.

Indtil videre har Lars og jeg lagt 258 billeder fra 17 forskellige lande på BusGlobe. Mere er på vej, men vi håber selvfølgelig, at andre har lyst til at være med. Danske billeder må også gerne lægges på siden, men det er især billeder fra udlandet, der vil trække siden op. Så hvis du har taget billeder af busser et eksotisk sted i din sommerferie, så del dem med os andre :-)

Se mere på BusGlobe.com, eller læs lidt mere og baggrunden.