Advarsel: spam fra bushjemmeside

Pr. 14. august 2017 er forummet på Bussnak.dk nedlagt. Alle emner (tråde) er arkiveret her på Off-peak. Indlæggene er overflyttet, så de er læsbare, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke forventes rettet. Linjeændringer i Hovedstadsområdet kan fortsat diskuteres på Sporvejsforum.dk.

Alle emner

3 svar

Advarsel: spam fra bushjemmeside (#100)

Keld H. Mikkelsen skrev 28-08-2008 18:35:

Jeg er så uheldig at indehaveren af hjemmesiden tnh-satire.dk for noget tid siden åbenbart mente at jeg har lyst til at modtage hans nyhedsbreve :-(

Jeg har aldeles ikke lyst til at modtage disse nyhedsbreve og har ikke selv tilmeldt mig disse. Jeg har kendskab til to andre BF-medlemmer, der ligeledes mod eget ønske er sat på som modtagere.

Efterfølgende har jeg forsøgt at få hjemmesidens indehaver til at framelde mig disse ligegyldige nyhedsbreve igen, men indtil videre uden held.

Jeg vil hermed gerne advare andre om at alm. mailkorrespondance med indehaveren af tnh-satire.dk kan få den konsekvens at man efterfølgende bliver spammet.

Re: Advarsel: spam fra bushjemmeside (#123)

Anonymous skrev 16-09-2008 10:40:

Jeg har besøgt denne side, og har intet kunne finde der bare skulle minde om spam.
Jeg tror man bør tage denne advarsel med et gran salt.
Jeg har da også være tilmeldt han brev, men han aldrig spammet mig. Så vidt jeg ved usendes sådanne breve med flere ugers mellemrum. for mig ville det være slemt hvis jeg modtog over 100 mails om dagen, hvilket dog ikke sker her hos Arriva :lol: men nok om det.
Hvad er BF?

Re: Advarsel: spam fra bushjemmeside (#125)

Thomas de Laine skrev 16-09-2008 12:33:

Det er bestemt ikke kotume at tilmelde folk til sit nyhedsbrev uden deres samtykke, selvom det i dette tilfælde ikke er ulovligt, eftersom hjemmesidens ejer ikke driver forretning. Ironisk nok skriver han selv på [link], at han har nultolerance overfor både kædebreve og spam...

Jeg er ligesom Keld modtager af nyhedsbrevene fra TNH-satire.dk (med hele to af mine e-mail-adresser!), selvom jeg aldrig har tilmeldt mig. Så selvom du selv har tilmeldt dig, er der altså andre, der ikke har. Men der har været en længere diskussion om dette emne i et andet busforum, så der er næppe grund til at gentage den her.

I øvrigt er et diskussionsfora efter min mening ikke løsningen på dette problem. Hvis man bliver tilstrækkelig træt af hans spam/nyhedsbrev, er det bare at klage til hans internetudbyder.

Re: Advarsel: spam fra bushjemmeside (#127)

Bussnak.dk skrev 16-09-2008 13:20:

Det viser sig, at Ann Lis-beth deler IP-nummer med Rasmus Poulsen (TNH-satire.dk). "Ann Lis-beth" må derfor antages at være en falsk idenditet uden virkelig tilknytning til Arriva på Fyn.

"Ann Lis-beth" er ikke længere medlem af forummet, eftersom vi ikke kan acceptere, at man skriver under andre menneskers navn (brugernavne så som "Bussemand" er derimod selvfølgelig i orden).