Haremosen og Langemosevej

Pr. 14. august 2017 er forummet på Bussnak.dk nedlagt. Alle emner (tråde) er arkiveret her på Off-peak. Indlæggene er overflyttet, så de er læsbare, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke forventes rettet. Linjeændringer i Hovedstadsområdet kan fortsat diskuteres på Sporvejsforum.dk.

Alle emner

1 svar

Haremosen og Langemosevej (#3669)

Thomas Larsen skrev 15-12-2015 17:42:

I forbindelse med etablering af "supercykelsti" langs Ring 4 fra Bagsværd til Ballerup, så arbejdes der pt. ved de to stoppesteder Haremosen og Langemosevej. Er disse to stop midlertidigt nedlagt, mens arbejdet foregår? Det forekommer i hvert fald som noget nær umuligt for passagerer på linje 400 at komme af og på bussen, da buslommerne er indhegnet og man skal forcere diverse afspærringer for at komme ud til vejen. Her vil bussen spærre for anden trafik, hvis den stopper op.

Jeg har ikke kunne finde nogen information om arbejdet - hverken på moviatrafik.dk, ved de to stoppesteder eller i dette forum. Arbejdet har stået på i mindst en måned.

Re: Haremosen og Langemosevej (#3689)

Thomas Larsen skrev 05-01-2016 08:42:

De to nævnte stoppesteder er blevet genetableret op til nytår. Jeg havde håbet på at der sad nogen med insiderinformation om emnet, men det var åbenbart ikke tilfældet. :-)