PBO Busudflugter: Thy, Mors og Vesthimmerland (19/9-09)

Pr. 14. august 2017 er forummet på Bussnak.dk nedlagt. Alle emner (tråde) er arkiveret her på Off-peak. Indlæggene er overflyttet, så de er læsbare, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke forventes rettet. Linjeændringer i Hovedstadsområdet kan fortsat diskuteres på Sporvejsforum.dk.

Alle emner

0 svar

PBO Busudflugter: Thy, Mors og Vesthimmerland (19/9-09) (#460)

Peter B. Brandsen skrev 26-08-2009 17:33:

PBO Busudflugter: Thy, Mors og Vesthimmerland (19/9-09)

Planlægningen af efterårets bustur for busentusiaster er i fuld gang.

Vi byder denne gang på vognmandsbesøg og andre fotomuligheder i Thy, på Mors og omkring Vesthimmerland. Denne del af Danmark ligger nærmest "isoleret", måske ikke helt, men det er så langt væk, som man kan komme indenfor kongerigets grænser, for manges vedkommende. Men den er så klart et besøg værd! Der kører stadig ret mange rutebiler fra 1980erne og 1990erne i området. Derfor synes vi klart at det er turen værd!

Gør jer klar til en lang tur! Formentlig 11-12 timer lang. Det burde dog ikke være en hindring Vi skal selvfølgelig køre i en god dansk bus, som vi plejer. Det bliver en Leyland/DAB serie 7.

Vi håber på at kunne besøge bl.a.:
- Thykjær, Morsø
- Morsø Turisttrafik
- Sydthy Rute- og Turist
- Svend Aages Busser
- Snedsted Turistbusser
- Hanstholm Turistfart
- Pan Bus DB, Thisted
- Fjerritslev Busserne
- Anlæg i Løgstør
- Vesthimmerland Rute- og Turistfart

Denne tur bliver spækket med fede danske busser og der vil selvfølgelig også være nyere Scania, nyere Volvo og alt muligt andet. Vi kommer derop kort efter et udbud har givet Thykjær nærmest al kørsel på Mors, så der vil nok være nyheder der.

Men vi glæder os til at se kendte som ukendte ansigter til en busentusiasttur i danskbygget Leyland/DAB-bus laaaaaaaangt ude west åw 19. september, hvor vi besøger et dejligt område af Danmark, med dejlige busser. :-D

Der bliver mulighed for at stige på to steder: I Århus C (nær hovedbanegården) og i Skive. Afstigning bliver i Århus samt efter aftale.

På turen vil der som sædvanligt være lokalt fremstillede gratis øl og sodavand i bussen. Naturligvis.

Vi åbner nu officielt for tilmeldinger til turen (og vi starter forfra, pga. datoændringen). Tilmeldinger bedes ske til e-mailadressen peter@2-0-2.dk. Turprisen vil ikke overstige 330 kr., men det kommer an på antallet af tilmeldinger. Vi ser helst at man senest tilmelder sig inden 2/9 (snarest muligt), så vi kan kan gøre det billigst muligt for alle.

Vi starter i Århus kl. 8:15 - med tilslutning fra IC 5:00 Kbh H
Vi forventer at afslutte turen ca. 20:20 i Århus, men vi garanterer ikke for sluttidspunktet.

Alle interesserede er velkomne! Bare tilmeld jer til peter@2-0-2.dk snarest muligt.

Der kommer yderligere info på http://www.omnibusser.dk/morsthy snart.

Velkommen!