Klargøring

S-tog af tredje generation i Høje Taastrup

Dette er et arkiv med de e-mails, der i en årrække fra 2001 blev udvekslet i gruppen S-togspostlisten på YahooGroups. Gruppen var en slags e-mail-baseret forum for S-togsentusiaster, og dens aktivitet døde ud omkring 2008, men med enkelte efterfølgende diskussioner frem til 2014.

Indtil december 2019 var arkivet offentligt tilgængeligt på YahooGroups' hjemmeside, men Yahoos nye ejere har nu slettet alle gruppers arkiver som led i afviklingen af de Yahoo-tjenester, de købte for 4,5 mia. dollars... For at bevare informationen for eftertiden er arkivet flyttet til denne underside til Off-peak. Stort set alle e-mails fra S-togspostlistens arkiv på Yahoo er overflyttet. Dem, der er udeladt, vil ingen savne - heller ikke dem, der skrev dem! Det hele er bevaret, så det er læsbart, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke bliver rettet.

Kontakt Myldretid, hvis du har spørgsmål til S-togspostlistens arkiv.

Alle emner

Klargøring (#1085)

Anders Frese Carlsen skrev 2005-10-05 15:48:

Hej Henrik

Klargøring af fører kan diskuteres og hvis jeg sig at det er en god ide ved jeg at der kommer 6 andre fører og skriver det modsatte. i følge en overenskomst mellem DJ (Dansk Jernbaneforbund) skal en fører sidde i et ca 4 timer og 31 min om dagen 7 dage om ugen (gælder kun S-Banen) og hvis de så skal ud og klargøre så er der mindre fører til at kører tog da en køremand ikke har den store ledvogter eksamen som føren har. ikke fordi de ikke ved noget men de mangler HKT og strækningskenskab og de ved så en heldel som vi ikke ved og noget andet er jeg sikker på.

Hilsen Togmanden

Ps. men er der en køremand som læser i dette forum må han da meget gerne fortælle hvad han laver....