Dobbeltdækkere testkøres(ikke s-tog)

S-tog af tredje generation i Høje Taastrup

Dette er et arkiv med de e-mails, der i en årrække fra 2001 blev udvekslet i gruppen S-togspostlisten på YahooGroups. Gruppen var en slags e-mail-baseret forum for S-togsentusiaster, og dens aktivitet døde ud omkring 2008, men med enkelte efterfølgende diskussioner frem til 2014.

Indtil december 2019 var arkivet offentligt tilgængeligt på YahooGroups' hjemmeside, men Yahoos nye ejere har nu slettet alle gruppers arkiver som led i afviklingen af de Yahoo-tjenester, de købte for 4,5 mia. dollars... For at bevare informationen for eftertiden er arkivet flyttet til denne underside til Off-peak. Stort set alle e-mails fra S-togspostlistens arkiv på Yahoo er overflyttet. Dem, der er udeladt, vil ingen savne - heller ikke dem, der skrev dem! Det hele er bevaret, så det er læsbart, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke bliver rettet.

Kontakt Myldretid, hvis du har spørgsmål til S-togspostlistens arkiv.

Alle emner

Dobbeltdækkere testkøres(ikke s-tog) (#193)

Kristian Jakobsen skrev 2002-11-15 19:34:

Dobbeltdækkere testkøres
15.11.02


Det første af de nye dobbeltdækkertog kommer ud at køre med passagerer fra mandag den 18. november. Det ligger nu fast, efter at DSB har fået Jernbanetilsynets sikkerhedsgodkendelse af de splinternye tog.

Tiden frem til den 1. december betragtes dog som en testperiode, hvor toget eventuelt kan blive taget ud af drift igen, hvis der viser sig behov for at ændre noget på det.

Den 1. december afvikles et planlagt indvielsesarrangement for dobbeltdækkertoget, og fra denne dato vil kunderne på Nordvestbanen for alvor få en bedre komfort. For allerede på det tidspunkt vil yderligere 3-4 nye dobbeltdækkertog blive sat i drift.

De nye dobbeltdækkertog er en del af DSB''s plan Gode Tog til Alle (GTA), og fra næste år vil der også blive indsat dobbeltdækkertog på Sydbanen.

[Dele uden tekst er blevet fjernet fra denne meddelelse]