Nedbrud i nat

S-tog af tredje generation i Høje Taastrup

Dette er et arkiv med de e-mails, der i en årrække fra 2001 blev udvekslet i gruppen S-togspostlisten på YahooGroups. Gruppen var en slags e-mail-baseret forum for S-togsentusiaster, og dens aktivitet døde ud omkring 2008, men med enkelte efterfølgende diskussioner frem til 2014.

Indtil december 2019 var arkivet offentligt tilgængeligt på YahooGroups' hjemmeside, men Yahoos nye ejere har nu slettet alle gruppers arkiver som led i afviklingen af de Yahoo-tjenester, de købte for 4,5 mia. dollars... For at bevare informationen for eftertiden er arkivet flyttet til denne underside til Off-peak. Stort set alle e-mails fra S-togspostlistens arkiv på Yahoo er overflyttet. Dem, der er udeladt, vil ingen savne - heller ikke dem, der skrev dem! Det hele er bevaret, så det er læsbart, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke bliver rettet.

Kontakt Myldretid, hvis du har spørgsmål til S-togspostlistens arkiv.

Alle emner

Nedbrud i nat (#345)

Anders Carlsen skrev 2003-09-22 15:39:

Hej Alle

Der hold et nedbrudt tog i nat på peter banksvej som havde tognr. 30503 (linie C) som blev koblet sammen med 30504. De 2 lokomotivfører prøvede så og sige alt og fandt også fejlen men de havde ikke den del der skulle bruges, så efter 65 minutter blev toget skubbet til KH da det IKKE var istand til selv at køre mere. Togets Hkt anlæg på 30504 stod af undervejs og blev kørt med 30 km/t til perron på KH klokken 02.35 i morges. De 2 lokomotivfører og de 2 køremænd så ud som om deres tålmodighed til toget var brugt op da det blev smidt i spor 117 på terrænget.

Anders Carlsen


[Dele uden tekst er blevet fjernet fra denne meddelelse]