Nyt S-tog

S-tog af tredje generation i Høje Taastrup

Dette er et arkiv med de e-mails, der i en årrække fra 2001 blev udvekslet i gruppen S-togspostlisten på YahooGroups. Gruppen var en slags e-mail-baseret forum for S-togsentusiaster, og dens aktivitet døde ud omkring 2008, men med enkelte efterfølgende diskussioner frem til 2014.

Indtil december 2019 var arkivet offentligt tilgængeligt på YahooGroups' hjemmeside, men Yahoos nye ejere har nu slettet alle gruppers arkiver som led i afviklingen af de Yahoo-tjenester, de købte for 4,5 mia. dollars... For at bevare informationen for eftertiden er arkivet flyttet til denne underside til Off-peak. Stort set alle e-mails fra S-togspostlistens arkiv på Yahoo er overflyttet. Dem, der er udeladt, vil ingen savne - heller ikke dem, der skrev dem! Det hele er bevaret, så det er læsbart, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke bliver rettet.

Kontakt Myldretid, hvis du har spørgsmål til S-togspostlistens arkiv.

Alle emner

Nyt S-tog (#396)

Keld H. Mikkelsen skrev 2003-11-12 08:23:

<P><FONT face="verdana, arial, helvetic" size=2>Hej!<BR></FONT><FONT face="verdana, arial, helvetic" size=2><BR>Railions MZ 1456 + 1 gsv./4 ax. + DSB SA-sæt 92 + 6 gsv./24 ax., havde ophold i Fredericia kl. 7.36-7.44 i dag, på vej fra fabrikken i Tyskland til Bombardier i Randers.<BR></FONT><FONT face="verdana, arial, helvetic" size=2><BR>mvh. Keld H. Mikkelsen</P></FONT>[Dele uden tekst er blevet fjernet fra denne meddelelse]