Ny bog om metroer i Skandinavien

S-tog af tredje generation i Høje Taastrup

Dette er et arkiv med de e-mails, der i en årrække fra 2001 blev udvekslet i gruppen S-togspostlisten på YahooGroups. Gruppen var en slags e-mail-baseret forum for S-togsentusiaster, og dens aktivitet døde ud omkring 2008, men med enkelte efterfølgende diskussioner frem til 2014.

Indtil december 2019 var arkivet offentligt tilgængeligt på YahooGroups' hjemmeside, men Yahoos nye ejere har nu slettet alle gruppers arkiver som led i afviklingen af de Yahoo-tjenester, de købte for 4,5 mia. dollars... For at bevare informationen for eftertiden er arkivet flyttet til denne underside til Off-peak. Stort set alle e-mails fra S-togspostlistens arkiv på Yahoo er overflyttet. Dem, der er udeladt, vil ingen savne - heller ikke dem, der skrev dem! Det hele er bevaret, så det er læsbart, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke bliver rettet.

Kontakt Myldretid, hvis du har spørgsmål til S-togspostlistens arkiv.

Alle emner

Ny bog om metroer i Skandinavien (#545)

Rasmus Støvelbæk Olsen skrev 2004-06-21 14:46:

Lad mig henlede opmærksomheden på denne nye bog om metrosystemer i Skandinavien der netop er udkommet:
http://www.robert-schwandl.de/skan
Bogen er på engelsk og tysk og indeholder omfattende beskrivelser af metrosystemer i København, Stockholm, Oslo og Helsinki - herunder både S-banen og metroen i København - samt masser af billeder og kort.

Bogen er skrevet af Robert Schwandl fra Berlin der er manden bag den omfattende hjemmeside www.urbanrail.net (tidligere www.metropla.net), og som tidligere har skrevet bøger om bl.a. metroer i Spanien og Berlins U- og S-Bahn

Mvh.

Rasmus Støvelbæk Olsen