Lidt om 4G

S-tog af tredje generation i Høje Taastrup

Dette er et arkiv med de e-mails, der i en årrække fra 2001 blev udvekslet i gruppen S-togspostlisten på YahooGroups. Gruppen var en slags e-mail-baseret forum for S-togsentusiaster, og dens aktivitet døde ud omkring 2008, men med enkelte efterfølgende diskussioner frem til 2014.

Indtil december 2019 var arkivet offentligt tilgængeligt på YahooGroups' hjemmeside, men Yahoos nye ejere har nu slettet alle gruppers arkiver som led i afviklingen af de Yahoo-tjenester, de købte for 4,5 mia. dollars... For at bevare informationen for eftertiden er arkivet flyttet til denne underside til Off-peak. Stort set alle e-mails fra S-togspostlistens arkiv på Yahoo er overflyttet. Dem, der er udeladt, vil ingen savne - heller ikke dem, der skrev dem! Det hele er bevaret, så det er læsbart, men der er visse layoutmæssige fejl, som ikke bliver rettet.

Kontakt Myldretid, hvis du har spørgsmål til S-togspostlistens arkiv.

Alle emner

Lidt om 4G (#549)

Anders Frese Carlsen skrev 2004-06-22 09:41:

Hejsa Alle

Så er det i morgen eftermiddag at SE4101 kommer til Høje tåastrup.

Som tidligere skrevet er overdragelse til DSB s-Togs drif afd. 1/1 - 2005.

Toget kommer som sagt til Høje Tåstrup i morgen og vil blive overdraget til SIEMENS som skal have toget til den 10 August.

Fra 11 august og ca. 4 uger frem kommer vi rigtigt til at se de "små" tog, da de første prøvekørsler vil finde sted, da man skal teste HKT anlæget. (Det bliver omkring Høje Tåstrup).

Ca. 15 September og ca 6 uger frem har det norske typetest center toget i bevaring og skal lave en masse type prøver på togsættet.

ca. 1 november og ca 4 uger frem har Jernbane tilsynet toget og i 4 uger skal ALT gennemgåes så der ikke er nogen tvivl på at det er sikkerhedsmæssigt køreklar.

ca. 1 December og ca. 4 uger frem, er der testkørsler på S-Banen med det lille tog

1 Januar er der så ankommet 14 togsæt i alt klar til brug.

Nr. på 4G.
Togsæt 8193 er ankommet til høje tåstrup i torsdags.

Typegodkendelse af 4G tog.
Som de fleste ved, køre 4G togende rundt på en dispention, men inden for de næste 3 uger skulle den være i hus.

Mange Toghilsner

Anders Carlsen